Wonen

Drie must-haves in je fancy bachelor-pad: een sauna, moderne kunst en een wijnkoelkast

bachelor padDe bachelor van vandaag geeft erom hoe zijn huis eruit ziet, het moet stylish zijn maar ook praktisch, alle items in zijn mancave moeten passen in zijn dagelijkse routine. Een ruimte is ideaal ingedeeld voor de bachelor wanneer deze ruimte biedt om hard te kunnen werken, genieten van sociale contacten en een plek biedt om tot rust te komen. Om dat te kunnen bewerkstelligen heb je niet een heel groot huis nodig. Je moet de ruimte simpelweg slim indelen, en weten wat je nodig hebt.

Er zijn een aantal items die echt niet mogen ontbreken in een echte bachelor-pad. Daaronder horen natuurlijk een goede werkruimte met bureau, een plek om een work-out te kunnen doen en old skool video-games en een collectie grammofoonplaten inclusief speler. Er zijn echter ook een aantal items waar je niet snel aan denkt, maar die zullen jouw woning pas echt fancy maken: een wijnkoelkast, moderne kunst en, last but not least: een sauna!

wijnkoelkastEen wijnkoelkast

Met een wijnkoelkast gevuld met je favoriete wijn, cocktailingrediënten en andere favoriete drankjes maak je indruk op je vrienden en alle dates die je mee naar huis neemt. Voeg voor een extra wow-factor ledverlichting toe of een metalen posters of spiegel aan de voorkant. Zoek je een kwalitatieve koelkast voor je wijn? Op deze website vergeleken ze de populairste wijnkoelkasten – zeker interessant!

Zorg ervoor dat je comfortabele stoelen hebt, of coole barkrukken in een stijl die past bij de bar. Als je zelf van wijn houdt, of je vrienden, voeg dan een wijnrooster of een gepersonaliseerde wijnhouder toe. Oh en vergeet de glazen niet, goede wijn moet gedronken worden uit goed en mooi glaswerk!

Billie J. Enderson ArtModerne kunst

Kunst is altijd een geweldige manier om karakter aan een ruimte toe te voegen, en voor een fancy bachelor-pad is dat geen uitzondering! Het is zelfs ongelooflijk hoeveel een saaie kamer kan veranderen door simpelweg een kunstwerk aan de muur te hangen! Als je kiest voor een groot kunstwerk dat zal het effect nog dramatischer worden! Er zijn een aantal manieren om het dramatische effect te bereiken. De eerste is duidelijk: je kiest voor een extra groot kunstwerk dat op zich al een statement maakt. Dat hoeft niet extreem duur te zijn. Belgische abstracte kunstenares Billie J. Enderson heeft al giga-grote werken voor minder dan €5.000. De andere manier is een eigen galeriewand maken door meerdere kleinere prints te combineren!

Kunst is iets wat je aan moet spreken en waar je in wilt investeren. Maar niet voor iedereen is dat weggelegd. Door te kiezen voor goedkope en kleinere prints geef je binnen je budget een hele nieuwe sfeer te geven aan je woning. Echte kunst koop je in een gallerij, prints kun je simpelweg online bestellen.

Een sauna

Vanzelfsprekend heeft een echte bachelor-pad een nette badkamer voorzien van een goede douche en aangevuld met heerlijke zachte handdoeken. Daarmee maak je indruk en toon je dat je goed voor jezelf zorgt. Maar wil je een bachelor-pad die pas echt fancy is? Dan mag een sauna in jouw woning zeker niet ontbreken! Wat is er beter dan na een dag hard werken, of na een work-out nog even na te stomen en volledig te relaxen. Stap daarna onder een koude douche en je kunt de wereld weer aan!

 

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.