Cultuur & Entertainment Eten & Drinken Uitgelicht

Koffie Snob: de drie beste plaatsen voor lekkere koffie in Antwerpen: Barnini Antwerpen, Butchers Coffee Antwerpen & Charlie’s Antwerpen

Iedereen houdt wel een lekkere bak koffie op z’n tijd. En wanneer je in Antwerpen bent is dit niet anders. Wij presenteren je hier de drie beste koffietenten van Antwerpen waar je lekkere koffie kunt krijgen. Iedere koffiezaak behandelen we uitgebreid zodat je niks anders hoeft te doen dan erheen te gaan, je koffie te bestellen en te genieten.

Barnini Antwerpen3. Barnini Antwerpen

We beginnen onze top drie beste koffiezaken met Barnini Antwerpen. Barnini is méér dan alleen koffie. Heb je graag een compleet ontbijt bij je koffie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook kun je hier terecht voor de lekkerste belegde bagels, soepen en zelfgemaakte gebakjes voor bij de koffie.

Ben je een dagje aan het winkelen en wil je een tussenstop maken voor de lunch? Ook dat kan bij Barnini. Geniet van een lekkere kop soep, vers gemaakte bagel en heerlijke koffie en je kunt weer door. Barnini is toegankelijk voor iedereen. De prijzen zijn uiterst prima; €7,50 voor een rijk belegde bagel en €4,50 voor soep met vers brood. Barnini is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 19.00 uur.

Butchers Coffee Antwerpen2. Butchers Coffee Antwerpen

Door naar nummer twee van de lijst; Butchers Coffee Antwerpen. Deze koffietent is lekker veelzijdig.

Je kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie, een goed ontbijtje of een stevige lunch. Ze hebben hier van alles op de menukaart, zoals pannenkoeken, sandwiches en burgers. De koffie wordt gemaakt door gecertificeerde en getrainde barista’s die passie hebben voor hun vak. En die passie ga je zeker kunnen proeven.

Ook wanneer je een glutenallergie hebt kun je hier met een gerust hart binnenlopen, ze bieden namelijk ook glutenvrije gerechten aan. De gerechten zijn hier wel iets duurder dan bij de voorganger, namelijk tussen de 7 en 13 euro voor de lunchgerechten, maar het is prima te doen. Butchers coffee Antwerpen is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 16.00 en in het weekend tot 17.00 uur.

Charlie's Antwerpen1. Charlie’s Antwerpen

Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste koffiebar van deze lijst; Charlie’s Antwerpen. Een absolute topper in deze klasse. Ook hier kun je terecht voor lekkere koffie, maar ook voor ontbijt, lunch, desserts en zelfs een overnachting! Sinds kort kun je heerlijk blijven slapen in het Guesthouse van Charlie’s. De menukaart is ontzettend lang.

Als je keuzestress krijgt dan snappen we dat heel goed. Met maar liefst 28 soorten koffies die je allemaal naar wens kunt aanpassen, 20 soorten thee, 10 soorten chocolademelken en allerlei andere drankjes heb je veel om uit te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de gerechten gehad. Een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart waar van alles op staat, van soep tot toast en van panini’s tot complete ontbijtjes. Alles is mogelijk. Bovendien zijn alle gerechten ook glutenvrij te verkrijgen.

Maar koffie is echt hun handelsmerk en dat is waar ze bekend om staan. Charlie’s Antwerpen is niet voor niets uitgeroepen tot beste koffiebar van Vlaanderen. En dat al drie keer op rij! Charlie’s Antwerpen is een absolute must-try voor iedere koffieliefhebber. De prijzen voor de koffies liggen tussen de 3 en 5 euro, voor de thee €4,80 en de gerechten variëren tussen de 5 en 20 euro.

Openingsuren Charlie’s Antwerpen:
Di-do: 07.30u-17.00u
vrijdag: 07.30u-18.00u
Za- zon: 08.30u-18u
Maandag gesloten

 

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.