Actualiteit Sport & Gezondheid Uitgelicht

Vliegen na de coronacrisis: wat heb je zeker nodig?

Waar je voorheen je alleen maar druk hoefde te maken over op tijd op het vliegveld zijn, is vliegen na de coronacrisis een hele onderneming. Waar moet je allemaal rekening mee houden en wat moet je uit voorzorg allemaal zelf meenemen? In dit artikel lees je hoe je goed voorbereid op reis met het vliegtuig kunt gaan na corona.

Mona Lisa CovidEen mondmasker

Het dragen van een mondmasker is veelal verplicht. Het is niet alleen verplicht wanneer je het vliegtuig instapt, maar op veel vliegvelden is het dragen van een mondmasker ook verplicht. Door het dragen van een mondmasker kun je de veiligheid van jezelf en dat van anderen garanderen.

Natuurlijk is het mogelijk om last-minute op het vliegveld nog een mondmasker te kopen, maar dit is een stuk duurder dan wanneer je deze zelf aanschaft voor de reis. Ook is het fijn om zelf de keuze te hebben qua masker. Draag je liever een masker van stof of een medisch masker? Je hoeft niet eens de deur uit om nog een masker te bestellen voor jouw vliegreis. Geniet van een groot aanbod online aan mondmaskers en bestel vandaag nog een mondmasker online, liefst bij een lokale winkel met een webshop!

Schroom ook niet om meerdere maskers mee te nemen. Zo kun je jouw masker na gebruik weggooien en wanneer je een nieuwe publieke ruimte ingaat, weer een nieuw masker dragen. Zo minimaliseer je de kans op besmetting. Heb je een stoffen mondmasker? Was het dan zeker aan mininum 60 graden!

Handgel

Het is belangrijk om jouw handen schoon te houden. Onbewust raak je op een dag heel wat plekken aan. Zeker wanneer je gaat reizen en op drukke plekken komt. Zorg er altijd voor dat je jouw handen schoonhoudt met een handgel. Neem wel een kleine flacon mee, anders mag deze het vliegtuig niet in.

Hygiënische doekjes

Niet alleen jouw handen, maar ook jouw omgeving kun je zelf schoonmaken. Neem een pak met desinfecterende doekjes mee als je gaat vliegen. Je kunt dan altijd zelf jouw stoel, klaptafeltje en andere plekken die je eventueel vastpakt schoonmaken. Ook is het belangrijk om elektronica, zoals een telefoon of tablet, regelmatig schoon te maken. Deze doekjes komen dus de hele reis van pas!

Noise cancelling koptelefoon

Corona zorgt er niet alleen voor dat mensen angstig worden, maar het kan ook voor frustraties zorgen. Heb jij geen zin om naar een lange discussie te luisteren in het vliegtuig? Dan zijn noise cancelling koptelefoons de beste optie. Deze koptelefoons zorgen ervoor dat het geluid van buiten wordt gecanceld, waardoor jij optimaal van jouw muziek kunt genieten. Dit is natuurlijk ook ideaal, wanneer er een gezin met een huilende baby in het vliegtuig zit. Je kunt gewoon jouw koptelefoon opdoen en zo hoef je niet naar het gejammer te luisteren.

Oordopjes

Heb je geen koptelefoon die het omgevingsgeluid kan cancelen? Neem dan oordopjes mee als alternatief. Deze kun inderdaad gebruiken om geluid van buitenaf te cancelen, maar ze zijn ook ideaal wanneer je wilt slapen tijdens de vliegreis. Een koptelefoon kan voor ongemak zorgen vanwege de grootte, maar oordopjes zijn het ideale formaat.

Een vliegreis vandaag de dag is niet meer zoals het ooit was. Door de coronacrisis moet je met veel meer dingen rekening houden en goed op jouw veiligheid letten. Het is daarom belangrijk dat jij goed voorbereid op reis gaat. Zorg ervoor dat je zelf een mondmasker, handgel, hygiënische doekjes en een koptelefoon meeneemt. Dit kan jouw reis een stuk aangenamer maken. Maar stress niet te veel, wanneer je dit niet bij je hebt. Je kunt deze producten ook altijd nog op het vliegveld kopen.

 

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.